Waarom kiezen voor ACTIS?

Waarom kiezen voor ACTIS?

1. Hoogwaardige isolatoren, gecertificeerd en gemeten overeenkomstig de norm EN 16012 (EN 16012)

De HYBRIS-isolatie met celstructuur heeft een KOMO-certificatie nr. 15/189/1047, evenals een DIT 628/17 en alle isolatoren uit het gamma met celstructuur bieden een hoge thermische weerstand gemeten overeenkomstig de norm EN 16012, gecertificeerd door een geaccrediteerde instantie.

De reflecterende isolatie TRISO-SUPER 10 is ook gecertificeerd door de geaccrediteerde instantie BM TRADA, waarbij de prestaties zijn gemeten in overeenstemming met een in-situ testprotocol (UKASS-gecertificeerd).

gemeten prestaties EN 16012 pictogram

2. Isolatoren die zowel isoleren als waterdicht zijn

Dankzij hun ontwerp zijn ACTIS-isolatoren in staat om tegelijk te isoleren en luchtdichtheid te bieden. Hierdoor is het mogelijk om af te zien van de afzonderlijke waterdichtheidsfolie, waar dit bij traditionele isolatoren wel is vereist.

3. Grotere leefruimte

Dankzij de flexibiliteit van het materiaal en het technische ontwerp kunnen ACTIS-isolatoren probleemloos tussen spanten worden geplaatst. Ze hebben een uitstekende "efficiëntie/dikte"-verhouding. Hierdoor wint u aan bewoonbaar volume binnenin en een eenvoudige plaatsing zonder significante verhoging van het dak van buitenaf.

4. Thermisch comfort tijdens de winter en de zomer

ACTIS-isolatoren zijn net zo effectief in de winter als in de zomer. Hun reflecterende films maken het mogelijk de thermische prestaties van de spouwen te verbeteren en de thermische straling die door het verwarmingssysteem in de winter wordt afgegeven, terug te kaatsen, evenals de thermische straling die door de dakbekleding (tegels, leien) wordt afgegeven, terug te kaatsen om het binnendringen van de warmte in de zomer te beperken.

5. De kwaliteit van de binnenlucht behouden

ACTIS-isolatoren hebben een A+-classificatie voor de binnenluchtkwaliteit in overeenstemming met de norm ISO 16000.

6. Gezonde isolatoren voor installateurs en aanwezigen

ACTIS-isolatoren bevatten geen schadelijke chemische stoffen (bijv. formaldehyde, cyanide) en geven geen stof of irriterende vezels af. Er is geen stofmasker of bril vereist bij het plaatsen.

7. Duurzame hoogwaardige isolatoren

ACTIS-isolatoren zijn inherent waterdicht en rotbestendig. Hun prestaties nemen niet af na verloop van tijd, in tegenstelling tot traditionele isolatie die wordt geïnstalleerd zonder afdichtingbehandeling.

Eenmaal geplaatst, zakken de ACTIS-isolatoren niet door na verloop van tijd. Dit geldt ook voor de HYBRIS-isolatie met celstructuur, die zowel licht als verticaal hard is. Dankzij het mechanische gedrag is het mogelijk om het risico op koudebruggen ten gevolge van verzakking van de isolatie te vermijden.

waarom kiezen voor ACTIS om uw huis te isoleren

8. Eenvoudige toepassing en tijdwinst bij het plaatsen

Dankzij hun flexibiliteit kunnen ACTIS-isolatoren eenvoudig en snel worden geïnstalleerd op alle soorten dragers, zelfs op onregelmatige dragers. Ze zijn licht en gemakkelijk te hanteren. Het is heel eenvoudig om de isolatie te snijden met het ACTIS-snijmes, of een isolatiezaag voor HYBRIS.

Naast isolering zorgt HYBRIS ook tegelijk voor luchtdichtheid. Hierdoor is het mogelijk om af te zien van de afzonderlijke waterdichtheidsfolie. Deze veelzijdigheid bespaart tijd bij de toepassing en vermindert de kosten bij het leveren en plaatsen.

10. Een Franse productie

ACTIS-isolatoren worden vervaardigd op drie productielocaties in Aude (departement 11) in Limoux, Limoux-Flassian en La Bastide de Bousignac. Een vestiging die haar knowhow heeft behouden in een regio die zwaar getroffen is door opeenvolgende delocatiegolven. Kiezen voor ACTIS-producten is ook een sociale keuze, waardoor banen worden gecreëerd en de regionale economie wordt ondersteund.

9. Kwaliteitsvolle isolatie

Dankzij de bijzondere zorg die wordt besteed aan de fabricage van zijn producten, kreeg ACTIS de ISO 9001-certificering voor zijn kwaliteitsbeheersysteem. De productie wordt permanent gecontroleerd en is onderworpen aan periodieke audits.  Daarnaast worden jaarlijks meer dan 40.000 interne kwaliteitscontroletests uitgevoerd.

ACTIS is iso 9001 gecertificeerd